Dakkapellen zijn er in alle maten en uitvoeringen, alles is mogelijk.

Wij vinden dat een dakkapel zich aan uw huis moet aanpassen, niet andersom. Onze dakkapellen zijn maatwerk en worden op traditionele manier opgebouwd. Onderstaande afmetingen en uitvoeringen zijn voorbeelden van standaarddakkapellen. Wanneer u een andere indeling of afmeting wenst is dit mogelijk. U kunt dit in uw offerteaanvraag alvast aangeven of we bespreken de mogelijkheden tijdens het inmeten.

Zoals u het wenst, voeren wij het uit! 

Voorbeelden van afmetingen dakkapellen:

Let op! Alles is mogelijk! Onderstaande afbeeldingen zijn voorbeelden van standaard dakkapellen met een standaard afmeting. Al onze dakkapellen zijn maatwerk en zijn qua breedte, hoogte en uitvoering vrij in te delen!

undefined

 

Onze dakkapellen zijn maatwerk en worden op traditionele manier opgebouwd. Bovenstaande afmetingen en uitvoeringen zijn voorbeelden van standaarddakkapellen. Wanneer u een andere indeling of afmeting wenst is dit mogelijk. U kunt dit in uw offerteaanvraag alvast aangeven of we bespreken de mogelijkheden tijdens het inmeten.

Zoals u het wenst, voeren wij het uit! 

Bel ons gerust op voor meer informatie of voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0341-42 1919. U kunt ook direct online een offerte bij ons aanvragen door op onderstaande knop te klikken en het offerteaanvraag formulier in te vullen. 

Vraag een gratis offerte aan!