U kiest voor houten of kunststof boeidelen en een smaller of breder overstek. Hemelwaterafvoer is inbegrepen.

Houten boeidelen:

Bij houten dakkapellen worden de boeidelen gemaakt van W.B.P. Multiplex garantieplaat met een dikte van 15 mm. De boeidelen worden bevestigd met rvs spijkers die in het hout verzonken zijn. De boeidelen zijn voorzien van een grijswitte grondlaag. Het is ook mogelijk de boeidelen uit te voeren in Red Cedar.

Kunststof boeidelen:

Bij kunststof dakkapellen worden de boeidelen gemaakt van Trespa met een dikte van 6 mm. De Trespa platen worden vastgezet met Trespa schroeven in dezelfde kleur. U kunt kiezen uit verschillende kleuren.

Het is ook mogelijk de boeidelen uit te voeren in Keralit.

Overstek

Standaard is de afmeting van het overstek aan de voor- en zijkant van de dakkapel 120 mm. U kunt voor smallere of bredere overstekken kiezen. Bij de inmeetafspraak kunt u dit aangeven.

Hemelwaterafvoer

  • Platte kap:

Bij een platte kap brengen we een loden plakplaat aan die voorzien is van een uitloop. De uitloop wordt aan de zijkant van de dakkapel aangebracht en komt uit op het bestaande dak van de woning. Bij bredere overstekken is het tevens mogelijk om de uitloop door het overstek aan te laten brengen.

  • Schuine kap / verhoogde nok:

Bij een schuine kap / verhoogde nok wordt een PVC goot in de kleur grijs in gootbeugels aangebracht. De goot wordt voorzien van een PVC buis, die uitkomt op het bestaande dak. De dakgoot kan eventueel worden aangebracht in een houten bak en/of worden uitgevoerd in zink.

 

Vraag een gratis offerte aan!