Uw dakkapel heeft altijd dubbel glas en uitstekende ventilatie

Beglazing van uw dakkapel

Alle houten en kunststof kozijnen worden standaard voorzien van dubbele beglazing van HR ++ isolatieglas.

U kunt ook kiezen voor roedeverdeling. De roeden worden in de spouw van het isolatieglas aangebracht, zodat het raam gemakkelijk, in één keer, schoon te maken is. De kruisroeden zijn in een 4 -, 6 -, of 9-vaksverdeling leverbaar.

Ventilatieroosters

Als u dat wilt kunnen In het kozijn ventilatieroosters (van het merk Duco) worden aangebracht. Hierdoor kunt u te allen tijde de ruimte ventileren, zonder een raam open te hoeven zetten.

In de meeste gevallen wordt een ventilatierooster in het vaste raam aangebracht, maar het is ook mogelijk het ventilatierooster in het draai-/draaikiepraam aan te brengen.

Inzethorren

Niet alleen in de zomer bent u er blij mee: met een inzethor in het raam van uw dakkapel houdt u insecten tegen. We leveren Keje inzethorren voor kunststof kozijnen.

Voorbereiding rolluiken en screens

Wij leveren en monteren geen rolluiken of screens. Natuurlijk kunnen we wel de benodigde ruimte vrijhouden: in het overstek houden we dan een uitsparing vrij. Een screen valt in de meeste gevallen in zijn geheel weg achter het boeideel. Een rolluik zal gedeeltelijk weg vallen achter het boeideel.

 

Vraag een gratis offerte aan!