Uw dakkapel is uitstekend geïsoleerd en afgewerkt met merkmaterialen

Dakbeschot en isolatie

Het type dak dat wij toepassen is een zogenaamd 'warm dak'. Bij een warm dak is sprake van een dakopbouw waarbij de isolatie op de dragende constructie ligt. De isolatie zit aan de buitenzijde van het dak van de dakkapel. Anders dan bij een koud dak blijft hier de dragende constructie dus warm.

  • Platte kap

Bij een platte kap worden er complete dakplaten aangebracht die bestaan uit een 18mm dikke Underlayment plaat met daarop beloopbare PU isolatie. Deze isolatieplaten zijn aan de bovenzijde afgewerkt met een glasvlieslaag. De dakplaten worden op de dakbalklaag aangebracht.

  • Schuine kap / verhoogde nok

Bij een schuine kap / verhoogde nok worden er Unidek platen aangebracht. De Unidek platen bestaan uit een kunststof binnenzijde, 100 mm isolatieschuim en een kunststof buitenzijde met daarop gelijmde tengels.

Dakbedekking

  • Platte kap

Bij een platte kap wordt het dakbeschot voorzien van een bitumineuze dakbedekking, voorzien van een polyester inlage en standaard afgewerkt met leislag. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een kunststof dakbedekking. De dakbedekkingen die wij toepassen hebben een productgarantie van maar liefst 10 jaar. De dakranden worden standaard afgewerkt met een aluminium daktrim. Het is ook mogelijk te kiezen voor een zinken dakrandafwerking (deklijst) voorzien van een kraalrand of  uitgevoerd met een haakse hoek.

  • Schuine kap / verhoogde nok

Bij een schuine kap / verhoogde nok worden de bestaande dakpannen weer aangebracht. Aan de zijkanten van de dakkapel zullen er gevelpannen worden aangebracht gelijkwaardig aan de bestaande dakpannen.

 

Vraag een gratis offerte aan!